Aluminium pictogram

Aluminium pictogrammen zijn altijd steviger dan een kunststof pictogram , maar dit is maar één aspect .
Ons gamma veiligheidspictogrammen in aluminium zijn bij uitstek ook mooi om te zien en hebben elk op zich een eigen “look”. Daarnaast zijn onze pictogrammen nog een keer kwalitatief uitzonderlijk hoog.

Als we spreken over de "betere" kwaliteit van aluminium pictogrammen, dan hebben wij , bij WP international , het in de ruimste zin van het woord :

1. De hoogste weersbestendigheid : meer bepaald vocht, regen en UV bestendigheid .
2. De beste mechanisch eigenschappen : slagvast , stijf en tóch licht in gewicht .
3. Meerdere design en looks : strak , vlak of gebogen.

Kortom, aluminium pictogrammen zijn hét type uitvoering van veiligheidspictogram die je kiest wanneer stevigheid én strakke design of moderne look een rol spelen .

Een aantal van deze aluminium uitvoeringen van veiligheidspictogrammen maken deel uit van onze modulaire signalisatiesystemen voor binnen én buiten , die wij ons productiegamma hebben.

Op deze manier kunnen wij een totaaloplossing van signalisatieprojecten of concepten aanbieden en 100% volledig in één en dezelfde lijn of design / look . Wat uiteraard het hoogste doel is die men kan nastreven .

Dat is dus in kantoren, overheidsgebouwen, inkomhallen, lobby’s, consultatieruimtes, laboratoria,  kortom : overal waar een bepaalde ( lees: minimum ) uitstraling is van het interieur of gebouw en men klanten , leveranciers of bezoekers in het algemeen ontvangt is een mooi signalisatiesysteem geen overbodige luxe meer , maar een must om het gehele plaatje te doen kloppen .

Vlakke aluminium pictogrammen

Vlakke aluminium pictogrammen

Onze vlakke aluminium pictogrammen lenen zich bij uitstek wanneer de dikte van het pictogram een rol speelt . Ze zijn niet alleen vlak , maar hebben een stevige en strakke “ look “.
Wat soms een must is ...

Module Plus pictogrammen

Module Plus pictogrammen

Deze module plus pictogrammen , maken deel uit van ons modulair bewegwijzeringssysteem , module plus genaamd . Het systeem zelf is in de ruimste zin van het woord modulair en kan voor binnen en buiten gebruikt worden .

Curvo Plus pictogrammen

Curvo Plus pictogrammen

Wie zegt dat veiligheidspictogrammen niet mooi zijn , moet eerst het gamma van veiligheidspictogrammen uit ons curvo plus bewegwijzeringssysteem bekijken . En hoogstwaarschijnlijk noodgedwongen zijn mening herzien , want dit zijn pareltjes om naar te kijken …

Pictogrammen