Kunststof pictogram

Veiligheidspictogrammen in kunststof zijn pictogrammen die eerder worden gebruikt in fabriekshallen , ateliers , sporthallen , stelplaatsen , enz. … waar het niet noodzakelijk een design pictogram in plexiglas hoeft te zijn .
Wanneer functionaliteit en prijs van het veiligheidspictogram primeert boven het esthetische aspect zeg maar , zijn dit de veiligheidspictogrammen die u moet kiezen !

Uiteraard zijn deze pictogrammen , zoals men gewend is bij WP international , van de hoogste kwaliteit , en voldoen deze aan elke norm die vereist is .
Feit is dat deze budgetvriendelijke veiligheidspictogram niet uitstralen wat een design pictogram uitstraalt , maar dat is nét ook niet de bedoeling van kunststof pictogrammen.
Hier wordt gekozen voor degelijke veiligheidssignalisatie op een budgetvriendelijke manier , zonder af te doen van de kwaliteit en functionaliteit van het pictogram .
Als men nu de veiligheidssignalisatie  kan uitvoeren met deze kunststof pictogrammen op een wettelijke manier , én degelijk en duurzaam tegelijk , dan is de missie geslaagd !

Onze kunststof pictogrammen zijn dan ook binnen en buiten te gebruiken, ze zijn weersbestendig, doch er dient toch te worden vermeld dat binnen alles van signalisatie een véél langere levensduur beschoren is , niet zozeer door de regen maar vooral de zon en diens UV licht , en dát is een feit !

Pictogram stickers

Pictogram stickers

Een pictogram om snel te iets te markeren? Direct te kleven ? Tijdelijke toepassingen of echt low budget ? Dan zijn deze veiligheidspictogrammen in stickervorm uw ding !  

PVC pictogrammen

PVC pictogrammen

Zoals vermeld op deze site zijn vaste PVC pictogrammen de budgetvriendelijkste oplossing om uw veiligheidssignalisatie volledig in orde te brengen , ongeacht de verschillende soorten ondergrond .
Een PVC veiligheidspictogram is het goedkoopste pictogram na , achter een gewone veiligheidspictogram sticker

fotoluminescente pictogrammen

fotoluminescente pictogrammen

Deze fotoluminescente  pictogrammen zijn wel een heel speciale uitvoering van het veiligheidspictogram die we kennen . Na amper enige minuten te zijn beschenen met licht , hetzij door kunstmatig licht of door zonlicht , lichten deze pictogrammen na , of “op “, zoals je het wilt noemen . Zeer belangrijk in ruimtes waar het pikdonker wordt als de elektriciteit uitvalt bijvoorbeeld.

Pictogrammen