PVC pictogrammen

Zoals vermeld op deze site zijn vaste PVC pictogrammen de budgetvriendelijkste oplossing om uw veiligheidssignalisatie volledig in orde te brengen , ongeacht de verschillende soorten ondergrond .
Een PVC veiligheidspictogram is het goedkoopste pictogram na , achter een gewone veiligheidspictogram sticker

  • Veiligheidspictogrammen in PVC

Door gebruik te maken van hoogwaardige kunststoffen zoals PVC of polypropyleen , die worden bedrukt met hoogwaardige inkt met hoge UV bestendigheid krijgen we een netjes afgewerkte PVC pictogram die een vaste vorm ( lees : rigide ) heeft en daardoor zowel op een gladde , effen ondergrond als op een poreuze , meer oneffen oppervlaktes zoals baksteen , gladde beton , cellenbeton , geschilderde muren of wanden kan geplaatst worden .

Op sommige oneffen of poreuze of vochtige ondergronden is het noodzakelijk deze veiligheidspictogrammen extra te verlijmen met een speciale polymeerlijm die wij ook leveren .

In tegenstelling met de pictogram stickers ( klevers ) kunnen deze overal worden ingezet , en hebben deze dus geen beperking . Het gebruik van dit type pictogrammen , meer bepaald de uitstraling die ze hebben, lenen zich dan ook het best voor fabriekshallen , ateliers , loodsen , kortom , gebouwen waar design absoluut geen must is en eerder wordt geopteerd voor het budgetvriendelijke veiligheidspictogram .

Wanneer design en uitstraling op de eerste plaats komen hebben wij verschillende uitvoeringen in aluminium of plexi , van eenvoudig tot design , waar iedereen zich wel ergens in kan vinden .

Deze PVC veiligheidspictogrammen  kun je rechtsreeks te bestellen via onze WEBSHOP

PVC pictogrammen
PVC pictogrammen
PVC pictogrammen

PVC pictogrammen