Module plus signalisatie

Module plus is een modulair intern bewegwijzering of signalisatie systeem in aluminium , zeg maar een signalisatiebord voor interne bewegwijzering of signalisatie in gebouwen die bestaat uit licht vlakke profielen met licht afgeronde hoek , met een moderne look en een hoge graad van afwerking.
Ons module plus intern bewegwijzering of signalisatie systeem is een modulair bewegwijzering systeem vervaardigd uit hoogwaardige aluminium en onderscheidt zich van andere signalisatie borden of systemen door zijn strakke vorm en de afwerking op de uiteinden door middel van nylon endcaps of zijlijst profielen . De hoge kwaliteit zorgt voor de nodige uitstraling van de interne signalisatie dat in een gebouw dient te hebben , als dit nu een nieuwbouw of bestaand gebouw is ....

Een aangename verschijning in het interieur , dat is het module plus bewegwijzeringssysteem in eerste instantie zeker en vast . Maar in dit geval komt op de gedeelde eerste plaats de modulariteit van dit flexibele bewegwijzering systeem naar voor , want dit slaat werkelijk alles .

Als er één signalisatie systeem op de wereld is die 100 % modulair mag genoemd worden dan is het ons module plus bewegwijzering systeem wel .
Tekstpanelen of infoborden wisselen , aanbouwen , afbouwen , je kunt het allemaal !
De tekstborden of tekstpanelen van dit signalisatiesysteem zijn onderling te verwisselen zonder gebruik te maken van hoog technologisch gereedschap – uitklikken – elders inklikken - en klaar is kees ! Iedereen kan dit wisselen zeer gemakkelijk  zelf , dus ook U !

Ook nog : tekstpanelen die niet meer dienen , kun je meestal volledig recupereren , dat wil zeggen oude teksten worden er terug afgehaald , opnieuw beletterd en terug op de originele plaats of in een ander bord gemonteerd . Zolang de breedte van het paneel klopt met de rest uiteraard . De profielen bestaan uit standaard hoogwaardig geanodiseerd aluminium en hebben een zeer lange levensduur .
Dit systeem kan indien gewenst om alles in één systeem te houden met de binnen bewegwijzering zelfs buiten ook gebruikt worden voor deurbordjes , belplaatjes , parlofoon , enz ...

Deurbordjes naambordjes module plus

Deurbordjes naambordjes module plus

Deurbordjes in module plus of module naambordjes zijn de meest voorkomende deurbordjes als het over flexibel namen wisselen gaat . Deze duvel-doet-al onder de deurbordjes of naambordjes verslaat vele andere signalisatie systemen qua of deurbord of naambord van de concurrentie enkel en alleen al omwille van de modulaire eigenschap van het module deurbord of naambord , zeg maar gebruiksgemak .
Het vlakke profiel van dit deurbord of naambord met licht afgeronde hoeken en de bekende kunststof eindkappen zijn onlosmakelijk verbonden met gebouwen waar men qua signalisatie hoge verwachtingen heeft modulariteit en degelijkheid of kwaliteit van het modulaire naar de toekomst toe ...

Pictogrammen pictogram module plus

Pictogrammen pictogram module plus

Pictogrammen in Module plus : wanneer we het hier over pictogrammen hebben , bedoelen we niet de veiligheidspictogrammen , maar de internationale pictogrammen die in een gebouw of gebouwen ziet . Iedereen kent deze internationaal erkende pictogrammen van bijvoorbeeld op de luchthaven waar er duizenden van de pictogram borden hangen.
Deze door de wereld erkende en herkende symbolen , stellen diensten of plaatsen voor op een manier die iedereen begrijpt ...

Bewegwijzering signalisatie module plus

Bewegwijzering signalisatie module plus

Onze module plus bewegwijzering is het gedeelte van het module plus signalisatiesysteem die instaat voor het bewegwijzeren of aanduiden van richting van de lokalen , plaatsen , diensten , enz ...
Het maakt deel uit van de grote module plus signalisatie familie zoals de module pictogrammen: module deurbordjes , module overzichtsborden  en de module plus veiligheidssignalisatie ...

Overzichtsborden overzichtsbord module plus

Overzichtsborden overzichtsbord module plus

De overzichtsborden in het module plus systeem zijn signalisatie borden die zijn samengesteld zijn uit meerdere tekstpanelen en kunnen quasi eindeloos groot gemaakt worden .
Als fabrikant van dit systeem zijn we immers in machte om deze borden , meestal op maat en wens van de klant aan te maken in functie van wat er allemaal op dient te komen en soms ook in functie van de grootte van de muur , of het beschikbare oppervlak . De vorm of oriëntatie van het bord kunnen we dus aanpassen volgens de noden van de klant .

Binnensignalisatie