Flatsign signalisatie

Flatsign signalisatie Flatsign signalisatie , een strakke lijn in de binnen signalisatie alsook voor veiligheidssignalisatie en wel zo opgebouwd .

Flatsign is een basisplaat van zilverkleurig geanodiseerd aluminium (dikte 1mm) die rondom is afgewerkt met een zeer fijn zilverkleurig geanodiseerd aluminium profiel.

De zichtbare breedte van het profiel bedraagt 2,5mm. De zichtbare diepte van het profiel bedraagt net géén 9 mm. Dat maakt het flatsign signalisatieborden mooi en strak . Heel modern .

Het aluminium frame is in sommige gevallen , ( meer bepaald deze waar men de tekst of sommige pictogrammen ( bv toilet ) zelf wil aanmaken of afdrukken op papier ) voorzien van een mechanisch veersysteem waardoor één rand van het frame gemakkelijk opengeschoven kan worden, hetgeen toelaat om het anti-reflecterend plexiglas plaatje met een dikte van 3mm gemakkelijk in te plaatsen of uit te halen.

Het inbrengen of uitnemen van het plexiglas plaatje dient bij voorkeur te gebeuren met een speciale zuignap die kan bijbesteld worden. In principe kan het me de hand maar de zuignam is veel makkelijker .

In deze lijn vindt U de flatsign deurbordjes , flatsign wegwijzers , flatsign pictogrammen , flatsign kaders voor evacuatieborden .

deurbord , deurbordje , deurbordjes … signalisatie

deurbord , deurbordje , deurbordjes … signalisatie

Deurbordjes met een strakke design : dát is flatsign.
Wanneer we echt vlak en strak , zeg maar design nastreven in een gebouw dan hoort daar ook een stijlvolle strakke design van signalisatie bij . Het antwoord is hier al duidelijk gegeven : flatsign !

Binnensignalisatie