Mattering, glasdecoratie, raamdecoratie, anti doorloop, doorloopbeveiliging

Mattering, glasdecoratie, raamdecoratie, anti doorloop, doorloopbeveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het matteren, glasdecoratie, raamdecoratie en aanbrengen op ramen, vensters en glas - meer bepaald de ruiten - van glazen deuren, glazen wanden, tafels in glas, spiegels of spiegelwanden , of soms matteren van stukken blinkende decoratiewanden door middel van hoogwaardige etched glass folie of in het Nederlands : zandstraal effect folie of kortweg zandstraalfolie of mattering folie voor glas , ruiten of spiegels genoemd.

De mogelijkheden van matteren, glasdecoratie, raamdecoratie met zandstraal folie of decoratieve raam folies zijn enorm groot. Denken we alleen maar aan anti-doorloop folie of doorloopbeveiliging.
Dit kan gaan bij het matteren, glasdecoratie, raamdecoratie van een partij glas of een mattering van een glazen deur voor een volledige discretie te bewerkstelligen. De zandstraalfolie kan ook bewerkt worden en voorzien worden van een tekst , logo of decoratie tekening .

Het blinderen of de raamdecoratie kan ook met gekleurde folies maar dan is het eerder niet de bedoeling van een gezandstraald of mattering effect te bekomen maar dan eerder voor een decoratief aspect  - toch eerder een decoratief effect - dan voor het echte discretie effect te creëren of inkijk te voorkomen door blinderen.

We kunnen ook het glas écht zandstralen - in glas kan je inderdaad graveren en op deze wijze ook matteren - maar dit is een totaal ander gegeven met een andere prijs en is daarentegen onuitwisbaar, wat een soms een voordeel is maar even goed een nadeel kan zijn bij wijzigen van tekst of tekening.
Dit soort werk vindt u onder glas gravures .

Mattering & Glasdecoratie