HUISNUMMER KAN LEVENS REDDEN

14/6/2013
HUISNUMMER KAN LEVENS REDDEN Integraal overgenomen uit het informatie-magazine Rechtstreeks Roeselare , editie juni 2013 deze schokkende maar duidelijke boodschap : HUISNUMMER KAN LEVENS REDDEN . WP helpt levens redden en misschien straks ook het jouwe !?

" HUISNUMMER KAN LEVENS REDDEN "

“ Regelmatig stellen brandweer, politie en ambulanciers vast dat woningen niet voorzien zijn van een leesbaar huisnummer. Om het probleem aan te pakken, werkten de hulpdiensten samen met Stad Roeselare een campagne uit. Bewoners van woningen waarvan het huisnummer niet goed zichtbaar is of ontbreekt, worden de volgende maanden schriftelijk gevraagd zich in regel te stellen.
Wie dat niet doet, kan een boete krijgen.

Het politiereglement vermeldt dat iedere gebouw een huisnummer moet dragen. De bewoner is verantwoordelijk voor een goed zichtbaar huisnummer uit duurzaam materiaal waarvan de cijfers minstens 5 cm groot zijn. Bevestig het huisnummer op een hoogte tussen de 80 en 200 cm naast de voornaamste toegangsdeur of inrit of op de brievenbus.

Een goed zichtbaar huisnummer is nuttig voor de hulpdiensten én van levensbelang voor het slachtoffer. Ook de postbode heeft baat bij een duidelijk huisnummer.
Om de mensen hiervan bewust te maken, zal de politie bewoners met een onleesbaar of niet zichtbaar huisnummer eerst per brief vragen zich in orde te stellen. Wie hier niet op ingaat, kan beboet worden

… aldus het artikel uit het informatie-magazine Rechtstreeks van Roeselare , pagina 13 , editie JUNI 2013 , n°96 .

Dus het is eenvoudig en duidelijk : maak het anderen en jezelf gemakkelijk en vooral ook veilig en bestel nu je nieuwe huisnummer en redt misschien je eigen leven !?
Bij WP international maken we huisnummers in alle maten , materialen , groottes en kleuren.
Je vindt de verschillende soorten materialen in de rubriek met de soorten naamplaten

Terug

Nieuws